ЕВРОПРОЕКТИ ИНТЕЛЕКТ Е
СПЕЦИАЛИЗИРАНА В РАЗРАБОТВАНЕТО
И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТИ ПО
ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ
консултантска фирма европроекти интелект

ЗА НАС

Европроекти Интелект е неправителствена организация създадена през 2006 г., която реализира своята основна стопанска дейност в подготовка, разработване, управление и мониторинг на проектни предложения по различни европейски и национални финансиращи програми, както и предоставяне на техническа помощ на общини, даржавни органи и международни организации по програмиране и управление на европейските средства в България. 

Консултантска фирма Европроекти Интелект сме насочени към бизнес клиенти – микро, малки, средни и големи предприятия и физически лица, които търсят възможности за финансиране развитието на своите бизнес идеи и начинания. Експертите на Европроекти Интелект ще ви помогнат да осъществите инвестиционните си намерения с помощта на безвъзмездно финансиране от Европейския съюз.

ПОЧТЕНОСТ, УВАЖЕНИЕ, СЪТРУДНИЧЕСТВО, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Това са нашите ценности. Заедно ще намерим най-добрите решения за вашия проект!

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на Европроекти Интелект е да гарантира на клиентите представянето на пълни и коректни проекти, които отговарят на критериите за допустимост.

Уверяваме Ви, че ще намерите най-подходящия източник на финансиране, документацията ще бъде изготвена безупречно и ще се възползвате от специализирана помощ както по време на изпълнението на проекта, така и след неговото приключване. Чрез услугите, които предлагаме, ние гарантираме, че имате реални шансове вашия проект да бъде одобрен и в същото време подкрепяме развитието на българската бизнес среда.

Експертите на Европроекти Интелект ще Ви помогнат да осъществите инвестиционните си намерения с помощта на безвъзмездно финансиране от Европейския съюз.

Одобрени проекта
Години опит
Реализирани проекта
%
успеваемост

Антоанета Иванова

Управител
Европроекти Интелект

ЕКИП НА ЕВРОПРОЕКТИ ИНТЕЛЕКТ

Екипът на консултантска фирма Европроекти Интелект се основава на професионализъм, гъвкавост, ефективност, отговорност, комуникативност, почтеност, ориентация към клиентите с качества, които ни помогнаха да отговорим на нуждите на нашите клиенти и партньори.

С над 15 години опит в тази област, нашите специалисти лесно се адаптират към изискванията на пазара, познават много добре механизмите на европейските средства и идентифицират възможностите за получаване на еврофинансиране. Те ефективно управляват проектните дейности, взаимоотношенията с публичните власти и с частни компании, редовно участват в престижни курсове и конференции, за да подобряват постоянно знанията си в упражняваната област. 

НИЕ СМЕ МЛАД ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ С ЦЕННОСТИ, КОИТО СЕ ОСНОВАВАТ НА:

Поддържане и консолидиране
на професионални умения

Изграждане и поддържане на силни и трайни връзки и партньорства

Генериране на доверие и взаимно уважение на клиентите

Отговорност за всеки един проект

Ефективна, ориентирана към резултата работа

Обективност и почтеност

Петър Димитров

Мениджър проекти

Мая Иванова

Експерт „Европейски програми и проекти“

Теодора Петрова

Експерт „Европейски програми и проекти“

Ирина Благоева

Експерт „Европейски програми и проекти“

Заявка за консултация

Забележка:

• Европроекти Интелект гарантира конфиденциалност на информацията получена от потенциалните бенефициенти;

Очаквайте потвърждения на вашето запитване, както и ще изпратим необходимата информация във връзка с вашито запитване.